طراحی داخلی .دکوراسیون .تری دی مکس

بانک اطلاعات طراحی داخلی دکوراسیون و طرح های تری دی مکس

طراحی Nissan America ، فارمینگتون هیلز ، میچ ،توسط معمار طراح Luce واستودیوی معماران، با نظارت معماری آ لبرت كان و شرکا.

معمار طبق خواسته کارفرما موظف به خلق«یک محیط کاری مشترک و خلاق که بتواند بین اصل صنعتی پروژه و مهارت معماری آن تعادلی ایجاد کند»، می باشد.رشته ارتباط دهنده 30 معمار و 400 مهندس یک گالری است که در واقع به عنوان ورودی عمومی عمل می کند.با وجود یک صفحه نمایش به ارتفاع 20فوت، فضای عمومی به کارکنان امکان برقراری ارتباط از طریق تصاویر بصری را می دهد و یک «منظر عمومی از پروسه طراحی» را خلق می کند.در یک کارگاه مدلسازی جدید، صفحات و قابهای نگهدارنده فولاد نمایش داده می شود که به طور همزمان قادر به ظاهر کردن و آزمایش 5 مدل می باشد.به گفته هیئت داوران:«جزئیات قوی ساختمان بیانگر دقت و ظرافت اصول مهندسی آن است.در این پروژه قطعات متحرک با ظرافت بسیار به کار برده شده اند و عناصر طراحی بر طبق مکانیسم و ماشین آلات بزرگ درجه بندی شده اند ».

بانک Royal اسکاتلند،هاستون،توسط DMJM Rottet

تیم طراحی موظف بودند که یک محیط اداری برای یک بانک بین المللی که اخیرا به دو گروه تقسیم شده ،ایجاد کنند.آنها باید علاوه بر طراحی فضاهای اختصاصی برای هر گروه ،مکانهایی را نیز برای فعالیت گروهی و مشترک در نظر می گرفتند. معمار یک ایده «مکعب در مکعب »را در طراحی فضاهای عمومی در نظر گرفته است و با توجه به موقعیت مشتری در طبقه 65 ام یک ساختمان Pei Cobb Freed نور چشم انداز را تا حد امکان افزایش داده است.شکل اصلی ورودی بر اساس ایده شبکه ها و در قالب تزئینات اسکاتلندی بوده و تزئینات دیوارها هنر هنرمندان داخلی می باشد. یک کلوپ سرگرمی به منظور گرد هم آوردن کارکنان و مشتریان در نظر گرفته شده که هردو گروه از آن لذت می برند.هیئت داوران در رابطه با این پروژه چنین اعلام کردند:«واقعا باشکوه ،عالی و بسیار باعث خشنودیست» همچنین آنها از سطوح و مصالح تک رنگ و مهارت به کاررفته در ترکیب آنها،سخن به میان آوردند.

طراحی مجدد لابراتوار تحقیقاتی Schepens Eye،
بوستن،توسط Payette


معماران با مطالعاتی در زمینه شفافیت، نیمه شفافیت و کنتراست در نور و بافت، قصد داشتند فضای کسل کننده 64000 فیت مربع آزمایشگاه را به یک محیط تحقیقاتی زیست مولکولی با جدیدترین تکنولوژی در سه طبقه تبدیل کنند.نقشه کریدور طولانی به طرح یک لابراتوار وسیع تبدیل شد که تعامل میان گروههای تحقیقاتی را افزایش می داد.و همچنین با افزایش مساحت پنجره ها میزان نور طبیعی نیز افزایش یافت.طراحی مجدد کامل لابراتوار اصلی حاکی از علاقه کارفرما به داشتن دید وسیعتری به فضای بیرون می باشد.هیئت داوران «خلاقیت به کار رفته دراین پروژه با وجود محدودیت های بسیار» را تحسین کرده و در رابطه با افزایش نور طبیعی وارده به داخل فضا ابراز خرسندی کردند.
+ نوشته شده در  جمعه سوم خرداد 1387ساعت 11:55  توسط حامد  | 

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net SEO Stats powered by MyPagerank.Net

فراخوان بزرگ خلیج فارس

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net

My site is worth
$1,171.65
How much is yours worth?

فراخوان ارسال تصاویر، انیمیشن، ویدئو و ترانه های خلیج فارس